Corona202010

14/10/2020 :  Corona Code Oranje,  werking Deugd en Volharding :

Wat betekent dat voor onze club?

SCHOLIEREN - De groep wordt in 2-3 groepen gesplitst, en er wordt, telkens in dezelfde groepen, tegelijkertijd in de zaal geturnd. Aan de hand van kegels ed zal de afstand van 1,5m aangeduid worden (vb tijdens het wachten aan een toestel). We zullen deze maatregelen de komende les testen. Indien we ervaren dat het onmogelijk is om de afstand te bewaren, zullen we de groep in 2 splitsen en beurtelings (om de week) laten trainen. Jullie worden hierover persoonlijk per mail op de hoogte gebracht indien van toepassing

ASPI - De maatregelen van code oranje werden afgelopen maandag reeds getest tijdens de les, en de trainers merkten op dat het onmogelijk is om de afstand van 1,5m te bewaren. Om de veiligheid te garanderen werd beslist om de groep in 2 te splitsen en beurtelings te trainen. Jullie worden hierover persoonlijk per mail verder ingelicht.

SENIOREN en BLIJF-FIT - De trainingen gaan door volgens de maatregelen die gelden in code oranje. We rekenen erop dat jullie de maatregelen nauwgezet volgen.

RECREA - De training op zondag gaat door volgens de maatregelen die gelden in code oranje. De training op donderdag wordt ingekort om overlap met andere groepen in de turnhal te verminderen: 19u15-20u45.
Voor deze groepen zullen we telkens evalueren of de veiligheid gegarandeerd kan worden en het risico op verspreiding van het virus minimaal is. Indien nodig, zullen we de maatregelen aanpassen en brengen we jullie hiervan op de hoogte.
 
Voor de groepen met leden onder de 12 jaar blijven de maatregelen gelden die we in september communiceerden.
 

facebook Turnkring D&V100 link

trooper

In order to view RSCoolMp3Player you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

In order to view RSCoolMp3Player you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player
Deze website gebruikt cookies om je surfervaring aangenamer te maken. Door verder te surfen ga je akkoord met het gebruik van deze cookies.