Corona202010

15/11/2020 :  herhaald op 1/1/2021 (helaas moeten we de genomen maatregelen nog even volhouden)

U.P.D.A.T.E.

Nu de verlengde herfstvakantie bijna ten einde is, geven we graag een update over de heropstart van onze trainingen.

#Trainingen Kleuters
Deze trainingen starten terug op vanaf zaterdag 21 november.

#Trainingen -12 (Lagere school)
Deze trainingen starten terug op vanaf dinsdag 17 november, echter zullen we de groepen in 2 splitsen en vragen om om de twee weken te komen trainen. We willen ook vragen om tijdens de training voldoende afstand (1,5m) te houden, om verspreiding van het virus te minimaliseren.
De verdeling per groep en de data waarop uw zoon/dochter verwacht wordt, wordt door één van de trainers later dit weekend doorgemaild.
Let op, voor volgende groepen zijn er nog een aantal extra wijzigingen
     - Miniemen Atheneum - training op dinsdag van 18u-19u - in zaal De Tandem 2 (niet Atheneum) - ingang via Lepelstraat
     - Kadetten A De Tandem - training op dinsdag van 19u05-20u05 - in zaal De Tandem 2 - ingang via Lepelstraat
     - Kadetten B Sportschuur - training op dinsdag van 18-19u15 - deze trainingen zijn elke week voor alle leden gezien er in deze groep slechts 9 kinderen zijn ingeschreven
     - Recrea - training enkel op zondag - enkel voor lagere school kinderen!

# Trainingen +12
Deze trainingen zijn nog steeds voor onbepaalde tijd opgeschort. Zorgen jullie zelf voor voldoende beweging binnen en buiten? Goed bezig!

#Maatregelen
We willen uitdrukkelijk vragen om de maatregelen die we eerder met jullie deelden te respecteren.
Als lid kom je in sportkledij naar de training en ben je minstens 5 minuten voor de start van je training aanwezig. Je komt niet als je je ziek voelt of symptomen van corona vertoont.
Als ouder draag je een mondmasker bij afzetten en ophalen, houd je voldoende afstand en betreed je de turnzaal niet.
Onze trainers dragen steeds een mondmasker, houden zo veel mogelijk afstand en ontsmetten de toestellen.

#Contact
Indien je nog vragen hebt met betrekking tot één van de kleuter- of lagere school groepen, gelieve dan één van onderstaande contactpersonen te contacteren.
      Kleuters Tandem: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
      Kleuters Sportschuur: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
      Miniemen Atheneum: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
      Miniemen De Tandem: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
      Kadetten A De Tandem: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
      Kadetten A Sportschuur: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
      Kadetten B Sportschuur: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
      Kadetten B De Tandem: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
      Recrea: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We zien jullie heel graag terug op onze turnvloer! En denk eraan, we houden het samen veilig!

Vriendelijke groeten,
het bestuur

 

29/10/2020

U.P.D.A.T.E.

Na de publicatie van het ministerieel besluit, dat alle maatregelen voor het hele Belgische grondgebied maximaal moet stroomlijnen, dienen alle indoor sportinfrastructuren verplicht gesloten te worden, ook voor de sporters jonger dan 12 jaar.
Deze maatregelen gelden vanaf 28 oktober middernacht.

Wat betekent dat voor onze club?
Alle trainingen worden per direct opgeschort. Dus ook de trainingen die op donderdagen gepland staan..

We willen iedereen echter blijven stimuleren om voldoende te blijven bewegen. Doe wat koprollen op je bed, speel reisje-rond-de-wereld in de living.. maar hou het veilig e!

Hou jullie gezond! 

 

===========================================================

 

14/10/2020 :  Corona Code Oranje,  werking Deugd en Volharding :

Wat betekent dat voor onze club?

SCHOLIEREN - De groep wordt in 2-3 groepen gesplitst, en er wordt, telkens in dezelfde groepen, tegelijkertijd in de zaal geturnd. Aan de hand van kegels ed zal de afstand van 1,5m aangeduid worden (vb tijdens het wachten aan een toestel). We zullen deze maatregelen de komende les testen. Indien we ervaren dat het onmogelijk is om de afstand te bewaren, zullen we de groep in 2 splitsen en beurtelings (om de week) laten trainen. Jullie worden hierover persoonlijk per mail op de hoogte gebracht indien van toepassing

ASPI - De maatregelen van code oranje werden afgelopen maandag reeds getest tijdens de les, en de trainers merkten op dat het onmogelijk is om de afstand van 1,5m te bewaren. Om de veiligheid te garanderen werd beslist om de groep in 2 te splitsen en beurtelings te trainen. Jullie worden hierover persoonlijk per mail verder ingelicht.

SENIOREN en BLIJF-FIT - De trainingen gaan door volgens de maatregelen die gelden in code oranje. We rekenen erop dat jullie de maatregelen nauwgezet volgen.

RECREA - De training op zondag gaat door volgens de maatregelen die gelden in code oranje. De training op donderdag wordt ingekort om overlap met andere groepen in de turnhal te verminderen: 19u15-20u45.
Voor deze groepen zullen we telkens evalueren of de veiligheid gegarandeerd kan worden en het risico op verspreiding van het virus minimaal is. Indien nodig, zullen we de maatregelen aanpassen en brengen we jullie hiervan op de hoogte.
 
Voor de groepen met leden onder de 12 jaar blijven de maatregelen gelden die we in september communiceerden.
 
Deze website gebruikt cookies om je surfervaring aangenamer te maken. Door verder te surfen ga je akkoord met het gebruik van deze cookies.