INSCHRIJVINGEN SFINKS 2019 : Klik door naar deze site ....

Sfinks18

Security Sfinks Festival 2019   :   25-26-27-28 juli

(want 2013 was reuze leuk om te doen, foto's van vorig jaar !)

Beste,

Voor de zoveelsteste keer presenteert Sfinks mixed muziek uit de vijf continenten in alle mogelijke stijlen uit verschillende culturen. . Na een druk gevuld weekend waarin je een mix van muziek, circus, theater en film van over de hele wereld op verschillende podia aan het werk kan zien, sluit het festival op zondagavond  haar deuren.

Zoals elk jaar doet Sfinks een beroep op de Turnkring D&V om de security van dit festival te organiseren. Dit omvat onder andere het toezicht op de algemene orde in de tenten, toezicht in de backstage area, aan de inkom, enz… Dit is geen kleine taak en hiervoor hebben wij, JULLIE, gemotiveerde medewerkers nodig!! Bij voorkeur werk je minstens 2 shiften (LETop! lengte van de shiften werd aangepast - volg deze site voor meer info !!) , en ook bij voorkeur op twee van de vier festivaldagen, en waarvan minstens 1 dag in het weekend.

Voor de geleverde inzet krijg je als vrijwilliger all area toegang voor het volledige festival, drank- en eetbonnen en een origineel Sfinks Festival T-shirt. Zowel Sfinks als de Dagsecurity ploeg doen hun uiterste best om je in de watten te leggen met nog exclusieve organisaties voor en na het festival enkel voor medewerkers. De medewerkers hebben hun eigen "chill" ruimte om uit te rusten van hun inspanningen.

Toegang tot de camping is voor Sfinks-dagsecurity medewerkers gratis !

Indien je geïnteresseerd bent om mee te draaien achter de schermen van dit zomerse familiefestival als security-lid, vul dan het online inschrijvingsformulier zo snel mogelijk in en stuur het op.   Of mail de nodige gegevens door naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zullen nadien contact met je opnemen voor concretere afspraken.

              

INSCHRIJVINGSFORMULIER

 

Extra informatie kan je bekomen via e-mail of  telefonisch via het nummer: 0497/364.000

 

 

Nog enkele praktische afspraken kort samengevat:

 

§  De minimum leeftijd van elk security lid is 18 jaar op het moment van het festival zelf!!

§  Elke vrijwilliger werkt bij voorkeur een shift op minstens twee dagen (waarvan dus minimum één weekenddag is).

§  Werklozen die stempelgerechtigd zijn, nemen contact op met 03/455.69.44 van Sfinks. Die bezorgt je een formulier dat je aan je uitbetalingsinstelling (vakbond of hulpkas) moet overhandigen.

§  Sfinks verzekert alle medewerkers voor BA en ongevallen.

§  Door je online inschrijvingsformulier in te vullen en op te sturen, engageer je je voor het hierboven vernoemde vrijwilligerswerk. Om organisatorische redenen dient elk gepland verzuim onmiddellijk gemeld te worden.

Hoe ging het er vorig jaar aan toe : wel kijk zelf maar via deze link !

 

Hopelijk tot op Sfinks!   

Groeten,

            Turnkring D&V

 

Deze website gebruikt cookies om je surfervaring aangenamer te maken. Door verder te surfen ga je akkoord met het gebruik van deze cookies.