TURNKAMP TURNHOUT 2020.  5 tot 12 juli. St-Jozef Turnhout.
Vanwege de nog steeds geldende Corona regels kunnen we het kamp enkel laten doorgaan met een beperkte groep. Daarom is het momenteel niet meer mogelijk om in te schrijven omdat de maximale aantallen van de groepen zijn bereikt. We trachten elke inschrijving te laten bevestigen zodat de inschrijvingen op de wachtlijst ook zo snel mogelijk weten of ze meekunnen of niet.
We doen ons uiterste best om er zo een tof mogelijk kamp van te maken, met veel pret, veel sport en spel, veel turnen en veel goesting. Met als voornaamste zorg uw kinderen veilig en gezond te houden. 2 groepen zullen gescheiden van mekaar werken , en we geloven vast dat de infrastructuur en bosrijke omgeving in Turnhout dit zeker toelaat.
Alle informatie omtrent inschrijvingen, prijs, vervoer en dergelijke meer, kan je hier terugvinden :  Klik Hier . Inschrijven kan via de link op onze HOME pagina of klik de flyer.
In afwachting kunnen jullie nog nagenieten van vorig jaar door de foto's te bekijken..
Tot dan!

Save the date Turnkamp 2020

 

Brief sportkamp 2020 : klik hier ...

Brief voor de Ouders - Corona : klik hier ...

Medische Fiche Turnkamp 2020 : klik hier ...

 

facebook Turnkring D&V100 link

trooper

In order to view RSCoolMp3Player you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

In order to view RSCoolMp3Player you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player
Deze website gebruikt cookies om je surfervaring aangenamer te maken. Door verder te surfen ga je akkoord met het gebruik van deze cookies.