Het bestuur van Turnkring Deugd en Volharding :  (klik de foto)

in 2018 : Michiel en Paul, Yasmine, Nele, Gerd, Dorien,Erik, Daan, Wim, Bart, Tom en Kris

2013   2014

FunctieNaamTelefoone-mail
Voorzitter Bart Carmen  0497/36 40 00 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ondervoorzitter Tom De Weerdt  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris Gerd Clijsters 03/448 46 83 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ledenadministratie Kris Mortelmans 03/295 88 30 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester Wim Dermaut   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Raadslid Nele Boeykens 0494/35 31 92 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Afg. Technisch comité Erik Cop 0477/79 72 11 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voorzitter Technisch comité

Daan Storms

Michiel Vertongen

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Raadslid Paul Vertongen 03/455 17 17 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Raadslid Yasmine Van Gogh   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Raadslid Dorien Boonen   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

facebook

facebook turnkring D&V

D&V Intranet