De JUNIOREN, ze komen eindelijk turnen in de grote, grave zaal ‘de sterre’ en zijn klaar om hunzelf helemaal open te laten bloeien. Onze grote deugenieten zetten hun dan ook volledig in om hun laatste turnambities te bereiken als tiener EN natuurlijk om hun stembanden te ontwikkelen met hun getater. We maken de trainingen gezamenlijk altijd leuk met veel plezier en af en toe wat oefeningen buiten hun comfortzone om zo de adrenaline na te streven. Deze jaren als hechte groep blijven altijd de herinneringen voor de rest van hun leven.

 Fotojunioren2023

Leiding: Laura, Tuur C. en Jelle ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) 

Deze website gebruikt cookies om je surfervaring aangenamer te maken. Door verder te surfen ga je akkoord met het gebruik van deze cookies.