Kadetten A - Sportschuur 

Het leukste turnuurtje voor Kadetten A op dinsdag in de sportschuur, zijn voor kinderen van het 3e en 4e leerjaar. Samen met hun enthousiaste leiding Olivia, Elias en Marcel zullen ze dit jaar vele dingen bijleren, van radslag tot salto! De leiding en de leden staan alvast klaar om te springen in het nieuwe turnjaar!

Kadetten a

Leiding: Elias, Olivia en Marcel ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) 

Zaalverantwoordelijke: Sven

 

Kadetten A - Tandem 2 

Elke donderdagavond springen de Kadetten A van de Tandem in het rond en doen ze radslagen op de grond. Daarnaast hangen ze ook regelmatig aan de touwen en leren ze piramides bouwen. Ze hebben zoveel pret dat ze zelf over turnen dromen in hun bed.

 Groepsfoto kadetten A tandem II

Leiding: Jannelien, Sofyane en Niels ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) 

Zaalverantwoordelijke: Kris

Deze website gebruikt cookies om je surfervaring aangenamer te maken. Door verder te surfen ga je akkoord met het gebruik van deze cookies.