Miniemen - Tandem 2

De balk, de brug, sprong… Ze doen het allemaal! 

De turners van de miniemen zijn hun 1e en 2e leerjaar sportief gestart. 

Elke week laten ze hun beste zelve zien in de tandem. 

We hopen op een leuk sportjaar met veel nieuwe ontdekkingen! 

miniemen tandem 2 

Leiding: Lise, Elena en Rik ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Zaalverantwoordelijke: Carolina

 

Miniemen - Sportschuur 

Elke donderdagavond is het feest in de sportschuur. De miniemen turnen onder begeleiding van hun enthousiaste leiding Malena, Nick en Wout. Alle sportievelingen van het eerste en het tweede leerjaar leren bij ons radslag, zwaaien aan de rek, springen over de plint, ... Kortom de miniemen van de sportschuur gaan voor een spetterend turnjaar!

 Groepsfoto miniemen sportschuur

Leiding: Nick, Wout en Malena ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) 

Zaalverantwoordelijke: Gerd

Deze website gebruikt cookies om je surfervaring aangenamer te maken. Door verder te surfen ga je akkoord met het gebruik van deze cookies.