Wij zijn de recrea, de wedstrijdgroep. Dit wil concreet zeggen dat je geselecteerd moet worden om in onze groep te kunnen turnen. Wat er ook voor zorgt dat wij heel veel verschillende leeftijden hebben. 2 keer per jaar staan onze lieve mama’s en papa’s ons aan te moedigen tijdens onze recrea-wedstrijd van Gymfed. Op wedstrijd staan we er echt als een team dankzij onze maillot die we allemaal hebben. De leidingsploeg van de recrea is een goede afwisseling tussen jonge en minder jonge trainers. Sommige hebben al wat meer ervaring dan de anderen, maar het enthousiasme zit er bij iedereen wel nog even hard in!

 Groepsfoto Recrea

Leiding: Wendy, Dries, Anouck, Lotte, Pieter, Bert, Lies en Luca ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) 

Deze website gebruikt cookies om je surfervaring aangenamer te maken. Door verder te surfen ga je akkoord met het gebruik van deze cookies.