Wij zijn de recrea, de wedstrijdgroep. Dit wil concreet zeggen dat je geselecteerd moet worden om in onze groep te kunnen turnen. Wat er ook voor zorgt dat wij heel veel verschillende leeftijden hebben. 2 keer per jaar staan onze lieve mama en papa ons aan te moedigen tijdens onze recrea-wedstrijd van Gymfed. Op wedstrijd staan we er echt als een team dankzij onze maillot die we allemaal hebben. De leidingsploeg van de recrea is een goede afwisseling tussen jonge en minder jonge trainers. Sommige hebben al wat meer ervaring dan de anderen, maar het enthousiasme zit er bij iedereen wel nog even hard in!

 Groepsfoto Recrea

Na weken oefeningen maken, oefeningen uit het hoofd leren en natuurlijk superhard trainen was het eind februari eindelijk zover. Onze gymnasten van de recrea hadden hun eerste wedstrijd van het seizoen. Hiervoor trokken we naar Leopoldsburg. De gymnasten stonden al vroeg in de ochtend klaar om het beste van zichzelf te geven. Ze hebben enorm hard hun best gedaan en behaalde maar liefst 11 gouden, 8 zilveren en 8 bronzen medailles.

Alle leiding wenst al onze deelnemende gymnasten een dikke proficiat. En op naar de volgende wedstrijd!

 Groep 1  Groep 2
Groep 3 Groep 4
Groep 5  

Leiding: Wendy, Dries, Anouck, Lotte, Pieter, Bert, Lies en Luca ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) 

Deze website gebruikt cookies om je surfervaring aangenamer te maken. Door verder te surfen ga je akkoord met het gebruik van deze cookies.