Brevettendag

 

Op zondag 5 mei is onze jaarlijkse brevettendag weer voorbij gevlogen! 

We begonnen traditiegetrouw in de Sterre met iedereen samen op te warmen op 'ochtendgymnastiek' van Samson en Gert en uiteraard ook ons clublied waarvan iedereen het dankje al vanbuiten kent. Na de fantastische opwarming begon de brevettendag echt: eerst een paar minuutjes oefenen (onder wat leuke muziek) en daarna de oefening voor punten voor een echt jury. Elke groep heeft de voorbije weken heel hard geoefend om al de oefeningen perfect uit te voeren, en dat was er aan te zien! Iedereen deed zijn uiterste best en de ouders konden dan ook eindelijk hun kindjes eens in actie zien. Vervolgens was het prijsuitreiking, de beste 3 gymnasten van elke groep werden extra in de bloementjes gezet met een gouden, zilveren of bronze medaille, daarnaast kreeg iedereen die meedeed een extra medaille omdat ze zo goed hun best gedaan hebben!

Na de prijsuitrijking stapen we allemaal de bus op op weg richting Mol. Hier brachten we een zonnige namiddag door op het verbazend rustige strand van het Zilvermeer. We gingen met iedereen samen van de glijbanen in het water en daarna was er nog tijd om het domein en de speeltuinen wat te verkennen, iets lekker te kopen en wat te zonnen, kubben, volleyballen,... op het strand. Jammer genoeg moet we aan alle leuke dingen een einde komen, en dus gingen we na een goeie 3 uur terug debus op richting Mortsel. 

We zouden graag nog alle leiding die erbij was willen bedanken om er een overgetelijke dag van te maken, ook bedanken we graag de jury voor hun expertise in het jureren van onze gymnasten, en last but not least willen we al onze gymnasten bedanken om zo goed hun best te doen!

 

Deze website gebruikt cookies om je surfervaring aangenamer te maken. Door verder te surfen ga je akkoord met het gebruik van deze cookies.