Missie
 

Turnkring Deugd en Volharding wil zowel jongens, meisjes, dames als heren uit Mortsel en omliggende gemeenten op een pedagogisch verantwoorde manier laten turnen op recreatieve basis met in het achterhoofd “een gezonde geest in een gezond lichaam” en dit in een familiale sfeer.

Hierbij willen we de meer gemotiveerde gymnasten, niet uit het oog verliezen. Daartoe bieden wij de mogelijkheid om deel te nemen aan onze recreatieve wedstrijdgroep "Recrea" op competitieniveau D/ Recrea.

Doel
 

Het doel is om de leden hun eigen grenzen te laten verleggen binnen de mogelijkheden van hun leeftijd. Daartoe worden de leden in leeftijdsgroepen gedeeld en wordt er gebruik gemaakt van “eindtermen” die een leidraad zijn voor elke leeftijdsgroep.

We streven ernaar onze leiding uit de eigen club te rekruteren. Hiervoor hebben we een werkgroep vorming en technische ondersteuning opgericht en worden in de afdeling aspirant-senioren potentiële lesgevers en trainers voorbereid.

 

  logo erkende verenigingLogos gymfed Algemeen met wearegym

     

 
Deze website gebruikt cookies om je surfervaring aangenamer te maken. Door verder te surfen ga je akkoord met het gebruik van deze cookies.